Ammattilaiset kohtaavat 21.3.2015 Tavastialla Helsingissä

Ammattilaiset kohtaavat -verkostoitumistapahtuman ohjelma julkaistu! Tule lauantaina 21.3. Tavastiaklubille kuulemaan luovien alojen ammattilaisten näkemyksiä valokuvauksen, liikkuvan kuvan sekä markkinoinnin menestysresepteistä ja tulevaisuuden näkymistä.

ammattilaisetkohtaavat.fi/ohjelma

Ammattilaiset kohtaavat on luovien alojen verkostoitumistapahtuma graafisille suunnittelijoille, mainos-, markkinointi- ja digimedia-alalla työskenteleville sekä journalisteille, liikkuvan kuvan ja valokuvauksen ammattilaisille ja näiden alojen opiskelijoille.

Tapahtuma koostuu ajankohtaisista puheenvuoroista, demoista ja interaktiivisesta paneelista. Paikalla on myös yritysten ja yhteisöjen standeja, joissa voi syventyä tarkemmin itseään kiinnostaviin aiheisiin.

Tapahtuman järjestävät tänä vuonna yhteistyössä Apple-käyttäjät ry, MaMa ry, MARK Suomen Markkinointiliitto ja Journalistiliitto.

Paikka: Tavastiaklubi, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki
Aika: Lauantai 21.3.2015 klo 10-16
Liput: 40 € / 20 €

Alennettu 20 euron lipun hinta koskee seuraavien yhdistysten jäseniä: Apple-käyttäjät, MaMa, Grafia, Journalistiliitto, MARK, ERTO, opiskelijat. Lipun 16.3. mennessä ennakkoon lunastaneille tarjotaan lisäksi kevyt lounas. Ennakkolippujen myynti päättyy 16.3. klo 23.00. Ovelta liput 40 €. Eivät sisällä ruokaa.

Tapahtuman nettisivut: ammattilaisetkohtaavat.fi
Facebook-yhteisö: facebook.com/ammattilaisetkohtaavat

Apple-käyttäjät ry
appleusers@appleusers.fi

Apple User Group Finland