fimug.fi- ja fidisk.fi-sähköpostiosoitteet sekä Homppuhotelli

huutomerkkiHyvä fidiskin käyttäjä, ilmoitathan uuden sähköpostiosoitteesi, jos haluat säilyttää fimug.fi- ja fidisk.fi-sähköpostiosoitteesi toiminnassa. Jos sinulla ei ole muuta sähköpostilaatikkoa käytettävissä, suosittelemme tutustumaan esimerkiksi Applen iCloud-palveluun tai Googlen Gmailiin.

Ohjauksen sähköposteille voi tilata osoitteessa yhteydenotot.appleusers.fi.

Valitse Help Topic ”Sähköpostiosoitteiden ohjaus” ja ilmoita nykyinen / nykyiset fimug.fi / fidisk.fi -osoitteesi sekä uusi osoitteesi.

Yhdistyksen vanhan posti.fidisk.fi-sähköpostipalvelun varmenne vanhenee lauantaina 14. kesäkuuta 2014 ja siihen mennessä tilatut ohjaukset astuvat samalla voimaan. Kopioithan sitä ennen omat vanhat sähköpostisi talteen omalle koneellesi tai uuteen postilaatikkoosi siihen mennessä.

Toimi nyt

Vanhat sähköpostisi hävitetään ja ilman ohjausta 14. kesäkuuta jälkeen sinulle lähetetyt uudet viestit palautetaan automaattisesti takaisin lähettäjille.

Jos sinulla on myös fidiskillä www-sivut tai muita tiedostoja, tutustuthan yhdistyksen uuteen Homppuhotelli-jäsenetuun ja kopioi fidiskillä vielä olevat tiedostosi talteen omalle koneellesi.

Homppuhotelli

Apple-käyttäjät ry:n uusi jäsenetu Homppuhotelli on nyt tilattavissa.

Yhteydenotot-lomakkeella voit tilata käyttöösi Homppuhotellin fidiskillä mahdollisesti olevia www-sivujasi varten. Mene osoitteeseen yhteydenotot.appleusers.fi, Help Topic: ”Homppuhotelli ja fidisk” ja täytä tilauslomake.

Webhotellit toimitetaan tilausjärjestyksessä, nopeat ehtivät ensin ja varaudu pieneen viiveeseen toimituksessa. Homppuhotelli on tarkoitettu epäkaupalliseen käyttöön.

Uudet tilaukset

Voit tilata yhdistyksen uuden jäsenedun Homppuhotellin käyttöösi myös siinä tapauksessa, että et ole aiemmin käyttänyt fidiskin levytilaa. Uudet webhotellit toimitetaan tilausjärjestyksessä.

Pia Parkkonen
pia.parkkonen@appleusers.fi