Hopeinen Omena 10 vuotta

Hopeinen Omena10 vuotta sitten pieni aktiivisten keskustelijoiden ryhmä päätti perustaa oman foorumin. Hopeinen Omena on perustettu helmikuun 2004 aikana, ja se julkistettiin lyhyen testikäytön jälkeen yleisölle 20.2.2004. Foorumin tarkoituksena on tarjota suomalaisille Apple-harrastajille yhteinen, helposti lähestyttävä keskustelualue. Apple-käyttäjien yhdistys on ylläpitänyt Hopeista Omenaa toukokuusta 2008 lähtien.

Vuosien saatossa Hopeinen Omena on kasvanut Suomen suurimmaksi Apple-aiheiseksi keskustelufoorumiksi, jossa on yli 70000 rekisteröityä nimimerkkiä ja 1,6 miljoonaa viestiä. Homppu on monelle tärkeä yhteisö, jossa on sekä keskusteltu eri tuotteista ja palveluista, autettu ongelmissa että kokoonnuttu virtuaalisen kahvipöydän ääreen pohtimaan monenmoisia ajankohtaisia asioita ja ilmiöitä. Hompun kautta on syntynyt myös paljon ystävyyksiä ja homppulaisuus onkin monia yhdistävä asia.

10-vuotiasta Homppua juhlitaan pitkin vuotta ja juhlavuosi huipentuu syksyllä järjestettäviin synttäribileisiin. Samalla juhlitaan Apple-käyttäjät ry:n yli 20 vuotta kestänyttä toimintaa.

Tietoa juhlavuoden tapahtumista kerromme yhdistyksen nettisivuilla appleusers.fi, Hompussa hopeinenomena.fi sekä Facebookissa facebook.com/applekayttajat ja facebook.com/groups/hopeinenomena/.

Apple-käyttäjät ry
appleusers@appleusers.fi

Apple User Group Finland