Hopeinen Omena 10 vuotta

Hopeisen Omenan toiminta lähti käyntiin 2004 aktiivisten Apple-harrastajien toimesta. Homppu on kasvanut nykyiseen kokoonsa sen avuliaiden ja asiasta innostuneiden käyttäjien ansiosta. Juhlimme Hompun kymmenvuotista taivalta rennoissa merkeissä tavaten aktiiveja ja vierailijoita vuosien varrelta.

Hopeisen Omenan synttärit lauantaina 11.10.2014 klo 14–18 Ravintola Sture21:ssa.

  • Koe Hopeinen Omena livenä – keskustelemassa asiantuntijoita eri aihealueista
  • Historiallinen Mac-näyttely
  • Apple-kirppis
  • Demoja ja kisoja
  • Sana on vapaa ja mikki päällä
  • Hopeinen Omena -tuotteita myynnissä
  • Synttärikakku ja pientä suolaista
  • ym…

Huom! Apple-kirppispaikkoja 8 kpl. Toimi nopeasti ja varaa oma myyntipöytäsi.

Apple-kirppiksen pöytävaraukset osoitteeseen pia.parkkonen@appleusers.fi

Keskustelufoorumi Hopeinen Omena

10 vuotta sitten pieni aktiivisten keskustelijoiden ryhmä päätti perustaa oman foorumin. Hopeinen Omena on perustettu helmikuun 2004 aikana, ja se julkistettiin lyhyen testikäytön jälkeen yleisölle 20.2.2004. Foorumin tarkoituksena on tarjota suomalaisille Apple-harrastajille yhteinen, helposti lähestyttävä keskustelualue. Apple-käyttäjien yhdistys on ylläpitänyt Hopeista Omenaa toukokuusta 2008 lähtien.

Vuosien saatossa Hopeinen Omena on kasvanut Suomen suurimmaksi Apple-aiheiseksi keskustelufoorumiksi, jossa on yli 70000 rekisteröityä nimimerkkiä ja 1,6 miljoonaa viestiä. Homppu on monelle tärkeä yhteisö, jossa on sekä keskusteltu eri tuotteista ja palveluista, autettu ongelmissa että kokoonnuttu virtuaalisen kahvipöydän ääreen pohtimaan monenmoisia ajankohtaisia asioita ja ilmiöitä. Hompun kautta on syntynyt myös paljon ystävyyksiä ja homppulaisuus onkin monia yhdistävä asia.

10-vuotiasta Homppua on juhlittu pitkin vuotta ja juhlavuosi huipentuu nyt lokakuussa järjestettäviin synttäribileisiin. Samalla juhlitaan Apple-käyttäjät ry:n yli 20 vuotta kestänyttä toimintaa.

Hopeinen Omena 10 vuotta -juhla

Lauantai 11.10.2014 klo 14-18

Ravintola Sture 21

Sturenkatu 21, 00510 Helsinki
sture21.fi

Ravintola Sture 21 sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Omilla autoilla saapuville löytyy parkkipaikkoja kadunvarsilta ja ilta-aikaan myös ravintolan pihalta.