Joulutervehdys Apple-käyttäjille

Apple-käyttäjien tapahtumarikas vuosi lähenee loppuaan. On aika rauhoittua viettämään joulua. Tammikuussa yhdistys tarjoaa jälleen hyödyllisiä kursseja ja mielenkiintoista tapahtumia jäsenistölleen.

Jos joulun pyhinä aika käy pitkäksi, voit opiskella verkkokursseillamme. iMovie sekä iPad- ja iPhone-verkkokurssit ovat suoritettavissa milloin tahansa.

 

Kouluttajamme Mikael Suomela on tehnyt hyödyllisen tietoiskun iCloudin ja kuvien hallinnasta.

Apple-käyttäjät kiittää sinua kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua ja iloista uutta vuotta!


Tulossa tammikuussa 2017

La 14.1.2017 WordPress-peruskurssi, Helsinki

WordPress on markkinoiden suosituin ja helppokäyttöisin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jolla teet helposti kotisivusi tai ylläpidät blogiasi.

La 21.1.2017 Google Analytics ja Adwords -kurssi, Helsinki

Google Analyticsin avulla voit saada tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoasi ja miten he saapuvat sivustollesi ym. Google AdWordsin avulla voit ohjata uusia vierailijoita verkkosivustollesi ja kohdistaa mainontaasi oikein.

La 28.1.2017 Käytä Maciasi sujuvasti -kurssi, Helsinki

Kurssilla perehdytään MacOS:n uusimpaan käyttöjärjestelmään.

Su 29.1.2017 Valokuvaprojektin suunnittelu -workshop, Helsinki

Apple-käyttäjien valokuvauksen harrastajat ja ammattilaiset toteuttavat keväällä 2017 monivaiheisen projektin, jossa tuotetaan valokuvanäyttely Kuva & Kamera -messuille ja kirja. Kevään aikana kuvataan, vedostetaan, pidetään näyttely, opitaan taittoa ja lopuksi julkaistaan kirja.

Ti 31.1.2017 Mitä on elektroninen urheilu eli eSports?, Kirjasto 10, Helsinki

Elektroninen urheilu eli videopelien kilpailullinen pelaaminen on noussut haastamaan perinteistä urheilua kiinnostuksessa, yleisömäärissä ja mediahuomiossa. E-urheilun ammattilaispelaajat, joista lahjakkaimmat tienaavat satoja tuhansia vuodessa, houkuttelevat stadioneille kymmenien tuhansien ihmisten yleisöjä. Suurimpien turnausten loppuottelut saavat netin välityksellä miljoonia katsojia. Mistä valtavassa nosteessa olevassa ilmiössä oikein on kyse?

Muista myös etäopastus!

Henkilökohtaista etäopastusta tietotekniikan peruskäyttöön tarjotaan tammikuun loppuun asti. Etäopastus päivystää ti-to klo 10-16 ja toimii vapaaehtoisvoimin.

 

Apple-käyttäjät ry
appleusers@appleusers.fi

Apple User Group Finland