Kevään 2015 toimintakalenteri on julkaistu

kalenteriKeväällä 2015 Apple-käyttäjät ry kouluttaa neljällä paikkakunnalla, Helsingissä, Turussa, Kouvolassa ja Kotkassa.

Helsingin koulutuksissa painopiste on liikkuvassa kuvassa. Järjestämme AV-koulutuskokonaisuuden, jonka jälkeen kuka tahansa osaa tehdä alusta loppuun muutamien minuuttien kestoisen lyhytelokuvan, tai vaikka musavideon. Kouluttajina toimivat palkittu elokuvaohjaaja, Taideteollisen Korkeakoulun dokumenttielokuvan professori (v. 2003–2010) Kanerva Cederström sekä Apple-käyttäjät ry:n koulutuspäällikkö, AV-ohjelmien kouluttaja Mikael Suomela.

www-julkaisemisesta kiinnostuneille järjestämme WordPress-jatkokurssin, jossa opettelemme asentamaan ko. alustan palvelimelle. Kurssilla käytämme yhdistyksen jäsenmaksuun sisältyvää Homppuhotellia, joka on tarkoitettu jäsenten omaan epäkaupalliseen käyttöön. Levytilaa on tarjolla 1 Gt.

Joka kevät ja syksy järjestämme koulutusta myös uusille Apple-laitteiden käyttäjille, joten esim. Mac-peruskurssi on tarjolla neljässä kaupungissa. Myös iPhone ja iPad -koulutusta on tarjolla useammalla paikkakunnalla.

Käyttäjätapaamiset Kirjasto 10:ssä, Helsingissä jatkuvat mielenkiintoisine aiheineen ja vieraineen. Kevään aikana käsittelyssä ovat Vanhat Macit – käytettyjen laitteiden osto, iOS -kehitys, tietoturva ja hännän huippuna toukokuussa järjestetään kuvantekijöille oma ilta.

Tuttuun tapaan Apple-käyttäjät ovat jälleen mukana Kuva & Kamera messuilla 6.-8.3.2015 runsaalla osasto-ohjelmalla. Tänä vuonna meitä pyydettiin myös messujen lavaohjelmaa tuottamaan, joten tarjoamme messuyleisölle kolmena päivänä sessiot otsikoilla ”Kuvaajan Mac” sekä ”Minkälainen kuva myy ja miten saada näkyvyyttä mediapankeissa”. Jälkimmäisen esityksen yhteistyökumppanina toimii mediapankki Pond5.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa yhdessä muiden yhteisötoimijoiden kanssa järjestetty Ammattilaiset kohtaavat -tapahtuma tulee taas! Tämä Luovien ja viestintäalojen ammattilaispäivä järjestetään 21.3.2015 Tavastialla, Helsingissä.

Tapahtuma on suunnattu graafisille suunnittelijoille, mainos-, markkinointi- ja digimedia-alalla työskenteleville, journalisteille, sekä liikkuvan- että valokuvauksen ammattilaisille ja näiden alojen opiskelijoille. Tapahtuma koostuu ajankohtaisista puheenvuoroista, esittelyistä ja interaktiivisesta paneelista. Tapahtuman ohjelma ja tarkemmat tiedot julkaistaan helmikuun aikana.

Tarkempia tietoja kevään tapahtumista löydät tapahtumakalenterista, joka kannattaa tilata suoraan omaan kalenteriisi kalenterisivulla olevan Subscribe-napin kautta. Näin saat parhaiten tietoa esim. workshopeista, joita järjestämme sitä mukaan kun riittävä määrä samasta aiheesta kiinnostuneita saadaan kasaan.

Apple-käyttäjät ry
appleusers@appleusers.fi

Apple User Group Finland