Kuvankäsittely – käyttäjätapaaminen 11.11.

kayttajatApple-käyttäjät ry:n syksyn kolmannessa käyttäjätapaamisessa on aiheena kuvankäsittely.

Valokuvauksen suosio on kasvanut vuosivuodelta ja tänä päivänä se on jo monelle vakiintunut itseilmaisumuoto siinä missä kirjoittaminenkin. Taidokasta ja luovaa jälkeä syntyy kun kuvantekemisen apuna käytetään kuvankäsittelyohjelmia, joita on saatavana monenlaisia, ilmaisohjelmista aina monipuolisiin ammattilaisohjelmiin asti.

Tekniikan kehityksen myötä muutos näkyy myös ammattikuvaajien ja graafikoiden työskentelyssä. Ennen kuvia käsiteltiin järeillä koneilla raskaiden softien vuoksi, mutta nykyään kuvia voi muokata helposti myös puhelimilla sekä tableteilla ja jopa niin, että on mahdollista jatkaa samaa työtä siirtyen laitteilta toisille.

Mikä on kenenkin tarpeille sopiva kuvanmuokkausohjelma? Minkä hintaisia ohjelmat ovat? Mitkä ovat tärkeimmät perusmuokkauksen työvaiheet ja työkalut? Missä voi oppia kuvakäsittelyä? Näihin, sekä vaativimpiikin kuvankäsittelyä koskeviin kysymyksiin on vastaamassa Apple-käyttäjät ry ja sen sisaryhdistys Adobe User Group.

Illan aikana kuullaan myös Adoben MAX konferenssin kuulumiset ja tutustutaan siellä julkistettuihin uusiin Creative Cloud -ominaisuuksiin ja ohjelmiin.

Aika: tiistai 11.11.2014 klo 18.00 alkaen
Paikka: Kirjasto 10, Elielin aukio

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Tervetuloa mukaan!

Pia Parkkonen
pia.parkkonen@appleusers.fi