Mac-peruskurssi (etä)

Kurssilla perehdytään macOS:n uusimpaan käyttöjärjestelmään. Kurssi järjestetään kahdessa tunnin osassa etänä, ensimmäinen osa tiistaina 10.11. ja toinen osa tiistaina 17.11. Kurssialustana käytetään Zoom-palvelua.

Ilmoittautumislomake

Kurssimaksu on 30,00 euroa ja kurssille edellytyksenä on Apple-käyttäjät ry:n jäsenyys (35,00 euroa/12 kk). Ilmoittautuessasi voit myös liittyä jäseneksi. Kurssi- ja jäsenmaksut maksetaan laskulla, laskut voi myös maksaa heti verkkomaksuna.

Kurssin aikana käydään läpi ohjelmien asennus ja poisto, Finder, kansioiden teko, tallennus ja näkymä, järjestelmäasetukset, Dock, Expose, työpöytä, hiiri ja trackpad (ohjauslevy), Safari & Mail, turvallisuus ja varmuuskopiointi jne. Lisäksi vastataan kurssilaisten omiin kysymyksiin.

Kurssi soveltuu hyvin myös PC:stä Macciin siirtyneille. Kurssilla käytetään omia koneita.

Opettajana toimii Mikael Suomela.

Kurssikirje, jossa on tarkemmat ohjeet kurssille osallistumisesta lähetetään samalla viikolla kun kurssi pidetään.

Kurssin suorittamisesta on mahdollisuus saada erikseen pyytämällä todistus PDF-muodossa.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos peruutus tehdään 10 päivää ennen koulutusta voidaan kurssimaksu hyvittää toisena saman hintaisena kurssina. Tämän jälkeen tehtävistä peruutuksista veloitamme täyden osallistumismaksun.

Jos peruutuksen syynä on äkillinen sairaus, tapaturma tai muu vastaava yllättävä este kurssimaksu voidaan hyvittää asiasta toimitettua todistusta vastaan.

Apple-käyttäjät ry
appleusers@appleusers.fi

Apple User Group Finland