Tarinoita todellisuudesta -projektin ensimmäinen näyttely avataan 6.2.2016

Tarinoita todellisuudesta on järjestyksessä toinen sosiaalisen valokuvauksen projekti Suomessa (edellinen “100 syyspäivää” järjestettiin v. 2012). Apple-käyttäjät ry:n, Galleri Zebran ja Kirjasto 10:n kanssa yhteistyössä toteutettu projekti alkoi 20.9.2015 ja päättyy keväällä 2016 pidettävään näyttelykierrokseen, joka alkaa Galleri Zebrasta, siirtyy Kuva & Kamera -messuille ja lopulta Kirjasto Kymppiin.

Sosiaalisen valokuvauksen projekteissa periaatteena on, ettei niissä ole ennakkokarsintaa, ne ovat maksuttomia ja osallistumiskynnys pidetään muutenkin matalana. Tälläkin kertaa mukaan saattoi tulla kuka tahansa valokuvauksesta kiinnostunut, kuvaten millä välineellä tahansa.

Tarinoita todellisuudesta -projektin tarkoituksena on aktivoida eritasoisia ja -taustaisia kuvaajia tarkastelemaan rohkeasti ympäristöään ja etsimään sieltä kuvaamisen arvoisia kohtaamisia, ihmisiä, tilanteita ja tarinoita. Lähtökohtana on todellisuus ja sen moninaiset tulkinnat. Projektiin liittyi tällä kertaa myös ryhmätapaamisia, joissa käsiteltiin mm. kuvasommittelua, sekä esiteltiin erilaisia kuvankäsittelyohjelmia.

Tarinoita todellisuudesta valokuvanäyttely

Avajaiset 6.2.2016 klo 17.00

Galleri Zebra
Keskuskatu 90
10300 Karjaa

Tervetuloa avajaisiin!

Pia Parkkonen
pia.parkkonen@appleusers.fi