Uusi vuosi tuo mukanaan paljon muutoksia

infoApple-käyttäjät ry ottaa käyttöön uuden järjestelmän kurssi- ja tapahtuma-ilmoittautumisiin sekä jäsenrekisterin

Uusi jäsenrekisteri tuotetaan kotimaisella myClub-jäsenpalvelulla. Jos jäsenyytesi on voimassa, saat lähiaikoina automaattisen sähköpostiviestin, jossa pyydetään aktivoimaan myClub-tili käyttöön. Uudessa myClub-jäsenpalvelussa ilmoittaudut helposti kursseille sekä tapahtumiin.

Uuden jäsenrekisterin myötä siirrymme myös ensisijaisesti sähköiseen laskutukseen. Kurssi- ja jäsenmaksulaskut lähetetään jatkossa sähköpostitse ja laskujen tilaaminen verkkolaskuina suoraan omaan verkkopankkiin tulee myös mahdolliseksi.

Vanha kurssi-ilmoitautumisjärjestelmä ja kannatustuotteiden verkkokauppa osoitteessa kauppa.appleusers.fi poistuu käytöstä. Kannatustuotteiden myynti siirtyy uuteen verkkokauppaan osoitteessa kauppa.hopeinenomena.fi.

Verkkokurssit näkevät päivänvalon

Kauan odotetut verkkokurssit tulevat tarjolle, joiden myötä kurssimme tavoittavat jokaisen jäsenemme, paikkakunnasta riippumatta.

Ensimmäisenä verkkokurssina on iMovie-ohjelman peruskurssi.

Verkkokursseilla käsitellään kaikki samat asiat kuin varsinaisilla peruskursseillakin. Verkkokurssien etuna on myös se, että jokainen voi oppia omassa rytmissään ja asiat voi kerrata halutessaan moneen kertaan.

Seuraava verkkokurssi iPhone/iPad-laitteiden perusteet ilmestyy maaliskuun alussa.

Verkkokurssin hinta on 20 €. Verkkokurssit ovat tarkoitettu vain jäsenille.

Alkuvuoden koulutukset

Alkuvuoden koulutukset löytyvät tapahtumakalenterista sekä myClub-jäsenpalvelusta.

Kurssikalenteria laadittaessa on huomioitu eniten kysytyt kurssitoiveet. Peruskurssien siirtyessä osittain verkkokursseiksi pystymme toteuttamaan enemmän ns. jatkokursseja, jotka tullaan järjestelmään workshop-hengessä. Tämä takaa sen, että sisältö on juuri sitä mitä osallistujat toivovat.

Aloitamme 30.1. Google Analytics ja Adwords -kurssilla, joka on poikkeuksellisesti kaikille avoin tutustumiskurssi. Ota ystävä mukaan ja tule oppimaan tänä päivänä tuiki tärkeää tietoa verkkomainonnasta ja verkkosivujesi käyttäjistä.

Alkuvuoden mielenkiintoinen uutuuskurssi on 6.2. pidettävä Videon visuaalinen käsikirjoitus -kurssi. Opettajana toimii palkittu elokuvaohjaaja Kanerva Cederström.

Kurssiemme suorittamisesta on nyt myös mahdollisuus saada erikseen pyytämällä todistus PDF-muodossa.

Kursseja ja työpajoja päivitetään pitkin vuotta tapahtumakalenteriin, joten sitä kannattaa seurata!

Apple-käyttäjät ry
appleusers@appleusers.fi

Apple User Group Finland