Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tarvitseeko Homppuhotellin käyttämiseen oman verkkotunnuksen?
Viimeeksi Päivitetty 4 vuotta sitten

Homppuhotelli on helpointa ottaa käyttöön yhdistyksen rekisteröimällä hho.fi-verkkotunnuksella. Sivujesi osoitteeksi tulee silloin jotakin.hho.fi. Voit myös käyttää Homppuhotellissa jotakin.fidisk.fi osoitetta tai omaa verkkotunnusta.

Oma verkkotunnus voi olla myös muu kuin .fi-loppuinen verkkotunnus, mutta Homppuhotellin ylläpito suosittelee kotimaisia .fi-verkkotunnuksia

Huom! Muistathan, että fi-verkkotunnusten rekisteröinti muuttui 5.9.2016. Jos sinulla on oma fi-verkkotunnus tai harkitset sellaisen rekisteröimistä, valitse oma verkkotunnusvälittäjäsi Viestintäviraston hakupalvelusta domain.fi/s/FI/IspSearch. Myös Apple-käyttäjät ry toimii verkkotunnusvälittäjänä.

Huom! Homppuhotelliin ei kuulu sähköpostilaatikoita tai hallintatyökalua sähköpostiosoitteille. Homppuhotellin kanssa voit kuitenkin käyttää omaa sähköpostipalvelua tai tilata ohjauksen haluamillesi sähköpostiosoitteille.

Kysy tarvittaessa lisää ohjeita Homppuhotellin ylläpidosta. Lisätietoja Homppuhotellista on myös yhdistyksen sivuilla, appleusers.fi/homppuhotelli


Päivitetty viimeksi: 7.2.2017 klo 10.33

Hetkinen!

Odota pieni hetki... tietoa prosessoidaan!